Košarka

Mijović u Budućnost Voliju i narednih pet godina

Petar Mijović, trener mlađih selekcija, danas je potpisao petogodišnji ugovor sa KK Budućnost Voli.
Mijović u Budućnost Voliju i narednih pet godina
Portal AnalitikaIzvor

Njegovim dolaskom prethodne godine, juniorska selekcija je napravila veliki iskorak i njen rad je podignut na značajno veći nivo.

Uspjeh ove selekcije je premašio očekivanja – igraju u jedinstvenoj crnogorskoj ligi, s ozbiljnom ambicijom da budu njeni prvaci i opravdali su plasman na fajnal-four ABA juniorske lige.

Važno je istaći da juniorski tim KK Budućnost Voli dominantno čine dječaci koji su 2000. i 2001. godište.

Klub ozbiljno računa na njega, kao pravog trenera za selekciju kojoj se poklanja posebna pažnja i kojoj su pruženi svi uslovi za pravilan rad i razvoj.

“Izuzetno sam zadovoljan potpisivanjem novog ugovora i mogućnošću nastavka ozbiljnog projekta u koji je klub ušao u radu sa mlađim selekcijama. Pred nama su novi izazovi u dijelu selekcije i novih takmičarskih ciljeva. Uslovi za rad koje klub obezbeđuje su izvanredni, posvećenost svih trenera na visokom nivou i nadam se da će se taj trend nastaviti i podići na još viši nivo”.

U saradnji sa trenerom Kovačem i direktorom Pajovićem podvlačim najvažniji segment za funkcionisanje u narednom periodu, a to je selekcija igrača 2002. godište i mlađe, gdje pratimo određeni broj igrača koje želimo vidjeti u našem razvojnom projektu. 

Nadam se da ćemo u narednom periodu biti prepoznati po broju igrača spremnih za seniorsku košarku” izjavio je povodom potpisivanja višegodišnjeg ugovora trener Petar Mijović.

Portal Analitika