Svijet

Sudar vozila na londonskom aerodromu, preminuo radnik

Jedna osoba je umrla u incidentu koji se dogodio danas na londonskom aerodromu Hitrou, kada su se na pisti sudarila dva vozila.
Sudar vozila na londonskom aerodromu, preminuo radnik
Portal AnalitikaIzvor

Londonska policija potvrdila je da je u bolnici preminuo 40.godišnji radnik sa aerodroma, koji je u bolnicu prebačen nakon sudara vozila blizu Terminala 5, prenosi britanski "San".

Ambulantna služba saopštila je da je taj muškarac imao srčani zastoj nakon sudara i da ljekari nijesu uspjeli da mu spasu život. 

Drugi aerodromski radnik prebačen je u bolnicu sa povredom ramena. 

Portparol Skotland Jarda rekao je da je ta služba primila poziv sa aerodroma oko 6 sati ujutru u kome je navedeno da je došlo do sudara dva vozila na aerodromskoj pisti. 

Ranije danas londonski aerodrom Hitrou saopštio je da se desio "ozbiljan incident" sa dva vozila na samoj pisti. Mnogi putnici rekli su da su više od jednog sata bili "zarobljeni u avionima" koji su trebali da polete, a da su mnogi izlazi bili zatvoreni. 

Jedan od svjedoka rekao je i da je izlaz bio okružen velikim brojem vozila aerodromskih službi, kao i da su bila prisutna i dva vatrogasna vozila.

Portal Analitika