Ostalo

Na plivačkom mitingu u Igalu više od 30 ekipa

Tradicionalni Međunarodni plivački miting "Mimoza kup" biće održan od 16. do 18. februara u Igalu i u svom 23. izdanju okupiće više od 30 ekipa iz Austrije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Albanije i Crne Gore, saopštili su organizatori.
Na plivačkom mitingu u Igalu više od 30 ekipa
Portal AnalitikaIzvor

Kako je rekao organizator, legendarni sportski radnik i jedan od najpoznatijih plivačkih trenera u ovom dijelu Evrope Ivica Zuber, lista učesnika nije zaokružena jer svakog dana pristižu nove prijave.

"Za očekivati je da će se prijaviti i ekipe iz Bugarske, jer sa njima imamo odličnu saradnju i mislim da će biti 35 ekipa koje će učestvovati na ovogodišnjem mitingu", rekao je Zuber.

Međunarodni plivački miting je manifestacija uvrštena u kalendar Evropske plivačke acocijacije LEN i boduje se po internacionlanim standardima.

"Miting počinje u petak 16. februara popodne sastankom delegata i sudija, dok takmičenja na bazenu Instituta Igalo počinju u subotu 17. februara ujutru od 9 časova, a svečano otvaranje sa defileom učesnika planirano je za subotu u 16:45h", precizirali su organizatori.

Portal Analitika