Region

Optužnica za ubistvo pjevačice ukazuje na saučesnika iz porodice

Optužnica koju je spsko Više javno tužilaštvo podiglo protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu ukazuje na to da mu je prilikom ubistva pomogao neko od članova porodice Marjanović, saznaje "Blic".
Optužnica za ubistvo pjevačice ukazuje na saučesnika iz porodice
BlicIzvor

Kako "Blic" saznaje od izvora bliskog istrazi, u optužnici stoji da je Zoran Marjanović u vrijeme ubistva supruge nakratko ugasio mobilni telefon, a potom ga ponovo uključio, te i da se u vrijeme ubistva nalazio u neposrednoj blizini mjesta gdje je pjevačica monstruozno ubijena.

- U optužnici stoji da je vještačenjem mobilnih telefona članova porodice Marjanović utvrđeno da telefon u vrijeme ubistva pjevačice nije bio isključen samo Zoranu, već i nekim članovima njegove porodice, što ne može biti slučajnost, već pokazuje da su i oni znali za zločin. Samim tim, mogla bi se očekivati nova hapšenja u ovom slučaju, i to nekih članova porodice Marjanović - priča izvor "Blica" upoznat s istragom.

Prema riječima izvora, svemu tome u prilog ide ćutanje Marjanovića i izbjegavanje da daju svoj iskaz tužilaštvu u slučaju ubijene pjevačice.

- Vladimir Marjanović, Zoranov otac, tokom trajanja policijske istrage često je znao da izrazi neke svoje stavove o ubistvu snaje. Od toga da je "njegov sin u pritvoru dok ubica šeta gradom sa čekićem", do toga da je njegovu snaju ubio tajkun iz Borče i da se njegovom sinu namješta ovo ubistvo. Takođe, Vladimirove izjave bile su često kontradiktorne, pa se sumnja da on zna dosta toga o ubistvu Jelene Krsmanović - objašnjava izvor "Blica".

Portal Analitika