Region

"Juda je izdao Isusa, a ti Hrvate i Tuđmana"

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović voli Fejsbuk, ali samo onda kada joj to odgovara. Tako na ovoj društvenoj mreži u posljednja dva dana nije objavila nijednu fotografiju s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
"Juda je izdao Isusa, a ti Hrvate i Tuđmana"
Blic/IndexIzvor

Ljudi koji joj vode stranicu su, valjda, pretpostavili da to ne bi bilo dobro prihvaćeno od strane njenih gotovo 400.000 fanova na najpoznatijoj društvenoj mreži. I dobro su procijenili.

Naime, iako nema slika s Vučićem, njeni fanovi pronašli su način da joj kažu šta misle o pozivanju Aleksandra Vučića u Hrvatsku. Učinili su to u komentarima na njenu posljednju objavu koja nema nikakve veze s Vučićem. Riječ je o objavi kojom slavi Hrvatsku vojsku, a koja je objavljena još 7. februara, prenosi Indeks.

Komentari su uglavnom pisani posljednja dva dana i bave se „pljuvanjem“ predsjednice Hrvatske zbog susreta sa predsjednikom Srbije.

"Tako je lijepo predsjednica nazvala udovice poginulih branitelja marginalcima i još se zbog njih ispričavala onom ratnom huškaću...strašno, strava....znači to je hrabrost da se branitelje proglasi marginalcima svaka čast....nadam se da su šatoraši sretni kome su pomogli možda još lijepe pločice... opet smo ko guske u magli...", kaže tako jedan komentator.

"Pokazali ste sve s pozivom Vučića kako cijenite hrvatski narod i hrvatske žive i mrtve branitelje sramota! Kažu da prošlot ostavimo iza sebe kako nakon koliko je njih pozaklano, mučeno, ranjeno ubijaju sami sebe, jel im niko ne pomaže. Branitelji umiru svaki dan po koliko njih. Srbi se ne kaju, još provociraju, rugaju se da nije bilo Hrvatskih branitelja, ne bi bilo ni nas", kaže treći komentar od mnogih.

"Vučića nije trebalo zvati. Oni se za ništa ne kaju, naprotiv, non stop napadaju pa nemaju šta ni tražiti kod nas", odlučan je četvrti komentator.

„Juda je izdao Isusa, a ti Kolinda Hrvate i Tuđmana. Toliko smo vjerovali u tebe. Četnika Vučića si vodi doma- Nikad više nećeš biti predsjednica“, poručio je jedan od komentatora.

Foto: Tanjug/Darko Bandić

Portal Analitika