Zabava

Slavni par obnovio romansu poslije skoro godinu dana od raskida

Prema pisanju svjetskih medija, glumac Orlando Blum i pjevačica Keti Peri uspjeli su da prevaziđu probleme iz prošlosti, te da ponovo nastave svoju emotivnu vezu.
Slavni par obnovio romansu poslije skoro godinu dana od raskida
Story.rsIzvor

Orlando Blum i Keti Peri su raskinuli u martu 2017. godine, a nakon nepunih godinu dana odlučili su da svojoj vezi daju još jednu priliku. 

Kako bi se posvetili jedno drugom i u tajnosti pomirili, slavni par je otputovao na Maldive gdje je boravio u istom luksuznom hotelu. 

"Oni su ponovo zajedno i Kejti želi da ovog puta njihova veza uspije. Ona je pokušavala, ali nije mogla da ga zaboravi. Previše brine za njega. Oni za sada ne žele da saopštavaju, ali su se pomirli", rekao je izvor za britanski "San". 

Iako su se rastali u proljeće prošle godine, holivudski glumac i muzička zvijezda su sve vrijeme bili u kontaktu – lajkovali su jedno drugome fotografije na Instagramu i viđeni su zajedno čak na nekoliko događaja.

Inače, slavna pjevačica je u medijima otvoreno govorila o patnji kroz koju je prolazila nakon raskida s Blumom. 

Nakon zvaničnog saopštenja o rastanku, Peri je kazala da poslije raskida niko “niko nije žrtva ili negativac” i da “i dalje možetе biti prijatelji i u ljubavi s bivšim partnerima”. A to se potvrdilo kao tačno.

Portal Analitika