Fudbal

Vlaisavljević bez ključnog tandema napada Iskru

Problemi za Kom Eurozox uoči proljećne premijere Zlatičani će protiv Iskre u Danilovgradu nastupiti bez Luke Petričevića i Aleksandra Milića, dva fudbalera iz prve postave.
Vlaisavljević bez ključnog tandema napada Iskru
Portal AnalitikaIzvor

25-ogodišnji vezista povrijedio je zadnju ložu prije nekoliko dana, dok trener Dušan Vlaisavljević suspendovao devetnaestogodišnjeg beka zbog nediscipline.

“Petričević sigurno ne može da igra u prvom kolu proljećne polusezone, a bojim se da ga nećemo imati još neko vrijeme. Sto se tiče Milića, on je kažnjen zbog nekorektnog ponašanja prema mojim asistentima. Trenira sa ekipom, ali ne konkuriše za mjesto u timu za utakmicu sa Iskrom. Vidjećemo koliko će još biti suspendovan”, rekao nam je Vlaisavljević.

Zlatičani ni jesu mnogo mijenjali tim u odnosu na proljećna polusezonu. Od pojačanja stigli su Ivan Pejaković, Anđelo Rudović i Nemanja Sekulić.

“Nude se i sada određeni igrači, ali pitanje je da li će mo angažovati još nekoga u finišu prelaznog roka. Ukoliko do toga dođe, onda će to biti isključivo igrač koji će podići kvalitet ekipe”, dodao je kormilar Kom Eurozoxa.

Vlaisavljević je zadovoljan stanjem ekipe:

“Momci su dobro radili tokom priprema i fizički su spremni 100 odsto. Sa te strane sve ide kako treba. Danas od 14 časova igramo sa Mornarom i taj duel će nam još jednom pokazati u kakvoj smo formi. Vjerujem da ćemo uspješno otvoriti drugu poluezonu, kao i da će proljeće biti uspješno za nas”, zaključio je Vlaisavljević.

Portal Analitika