Politika

Bojović: Očigledno da se opozicija ujedinjuje, a da DPS nema kandidata

Da su u strahu velike oči najbolje dokazuje saopštenje plači-partije koja politički vene zbog gubitka glasova i mandata koji je doživjela u posjlednjem izbornom ciklusu. Plači-partija, koja je inače puna ljudi sa optužnica, ponovo vrijeđa i podmeće zbog straha i panike koja ih je obuzela zbog toga što Milo Đukanović ne smije da izađe na crtu zajedničkom predsjedničkom kandidatu opozicije, izjavila je članica GO Mladih demokrata Ivana Bojović.
Bojović: Očigledno da se opozicija ujedinjuje, a da DPS nema kandidata
Portal AnalitikaIzvor

"Svima je jasno da smo doveli Đukanovića do toga da ne smije ni pomisliti da se kandiduje na predsjedničkim izborima. A šta se drugo i moglo očekivati od šefa plači-partije koja cmizdri kad god se uplaši od poraza na izborima. Umjesto da se presaberu i shvate da im ni drastične i enormne zloupotrebe više ne mogu pomoći, predstavnici DPS-a pokušavaju uvredama i petparačkim podmetanjima da rastjeruju vlastiti strah od nadolazećeg političkog kraja. Toliko su simpatični da bi im pozavidjeli i najistaknutiji kočijaši na rječniku koji ovih dana upotrebljavaju, jer shvataju da je došao politički kraj posljednjem diktatorskom režimu u Evropi", navodi se u njenom odgovoru na saopštenje DPS-a http://portalanalitika.me/clanak/293699/buric-aleksu-partneri-preveslali-a-on-ljut-na-dps

ivanabojovicBojović je ocijenila da je sasvim očigledno da se opozicija ujedinjuje, a da DPS nema kandidata.

"Stoga nas ne bi začudilo da Đukanović kao i 1998. godine isturi ženu ispred sebe, koju je tada istakao za predsjednika DPS-a. Da je imao hrabrosti da posle onoga koji mu je bio šef dođe na njegovo mjesto, odnosno zasjedne na mjesto šefa DPS-a, ne bi gurnuo drugu osobu i iza nje se sakrio za neko vrijeme dok mine politička opasnost. Eto hrabrosti šefa plači-partije. Eto hrabrosti sa kojom se busate. Vaša hrabrost zapravo počiva na nezabilježenom paradoksu: hrabri ste samo kad se bježi preko granice sa torbom punom rubalja, dolara ili eura", navela je Bojović. 

Portal Analitika