Fudbal

Čak 11 igrača moglo bi da napusti Bernabeu

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez pokušaće da napravi novi drim tim u naredne dvije godine, a čak 11 igrača, kako tvrdi "AS", nije sigurno da će ostati u Madridu.
Čak 11 igrača moglo bi da napusti Bernabeu
Portal AnalitikaIzvor

Neki su razočarali, drugi su bili Zidanova želja, treći i sami žele da napuste klub koji im sprema zamjenu.

Ko je u pitanju.

Vise oba golmana, Navas i Kiko Kasilja. Prvi je izjavio da ga je briga ko će stići i da je spreman da se bori za mjesto na golu, ali čini se da bi kupovina De Hee ili Kurtoe značila i kraj za Kostarikanca.

Dva mlada igrača odbrane nisu zadovoljila. Ašraf Hakimi je povučen iz druge ekipe, iz Kastilje, igrao je neke utakmice kada je bio povrijeđen Karvahal, Zidan nije doveo zamjenu za Danila koji je otišao u Siti. Međutim, Marokanac je na kraju platio ceh lošim partijama, pa će otići na ljeto.

U veznom redu, odlaskom Zidana, Mateo Kovačić će vjerovatno biti na prodaju, žele ga Roma, bivši klub Inter, ali i par klubova iz Engleske. Iz veznog reda, takođe Markos Ljorente želi sam da ode, nezadovoljan je minutažom, a pošto će Kros i Modrić ostati, kao i Asensio koga Real nema šanse da proda, jasno je da bi želio da ode.

Isko je priča koja se vrti svaki dan u medijima, od glavnog igrača sada je rezerva bez nade, potpisao je novi ugovor, ako Zidan ostane zatražiće da bude stavljen na transfer listu, ali i bez toga, izgleda da Real želi da pruži prostor Asensiju i da će Andalužanin koga žele svi najveći klubovi na svijetu sigurno dobro popuniti kraljevsku kasu.

Benzema sigurno odlazi, PSG ili Engleska su moguće destinacije, on će na ljeto završiti devetogodišnju karijeru u Realu.

Na kraju ostaje da se vidi šta će biti sa Ronaldom i Bejlom, ali kako sada stvari stoje, ta pitanja će Real odložiti za 2019. osim ako ne uspiju da dovedu Azara ili Nejmara.

Portal Analitika