Marketing

Poznati dobitnici prvog kola, Cvetko Pavlović imao najviše sreće

 Izvlačenjem imena dobitnika, danas je završeno prvo kolo nagradne igre "Zimujte s Pobjedom". Najviše sreće imao je Cvetko Pavlović iz Bara, kome je pripao boravak za dvoje u hotelu “Junior” na Kopaoniku (Brzeće) u periodu od 17. do 23. februara.
Poznati dobitnici prvog kola, Cvetko Pavlović imao najviše sreće
PobjedaIzvor

Dobitnici ostalih nagrada ovog kola – pet večera za po dvije osobe u restoranu “Olive” na Svetom Stefanu, u protivvrijednosti od 60 eura po paru su: Tina Đukanović iz Podgorice, Radomirka Arambašić iz Podgorice, Dragutin Jovanović iz Kotora,Aleksandra Zečević iz Podgorice i Gordana Vujačić iz Tivta.

Njima je sreću donijela Lidija Pavlović, predstavnica marketinga “Pobjede”.
Ipak, to nije sve, jer je u toku drugo kolo nagradne igre, u kome “Pobjeda” vjerne čitaoce takođe nagrađuje zimovanjem na Kopaoniku i večerama u restoranu Olive.  Iz ovog lista čitaocima poručuju da sakupljaju kupone, jer možda ih čeka jedna od nagrada drugog kola. Treba sakupiti pet kupona po kolu, zatim ih treba zalijepiti na talon, kojin izlazi u subotu i u koverti poslati na adresu: Nova Pobjeda DOO, Ul.19. decembra 5.   Kupone drugog kola Pobjeda objavljujemo do sjutra, talon objavljuj u subotu, a imena nagrađenih drugog kola  izvlače 15. februara.

Iz Pobjede čestitaju dobitnicima, i puno sreće žele učesnicima u tekućem, drugom kolu!

Portal Analitika