Politika

Crnogorska: Ili stabilna vlast ili vanredni izbori na Cetinju

Odlaganje konstituisanja vlasti na Cetinju je neodgovorno, i ukoliko nema rješenja treba ići na vanredne izbore, čime bi se dala nova šansa građanima da ponovo razmisle ko je zaslužio njihov glas, ocijenio je predsjednik Odbora Crnogorske u Prijestonici Filip Martinović.
Crnogorska: Ili stabilna vlast ili vanredni izbori na Cetinju
Portal AnalitikaIzvor

On je istakao da je prošlo skoro dva i po mjeseca od izbora na Cetinju, a da je taj grad na istoj poziciji kao i prije izbora.

“Prijestonica je na istoj poziciji kao i prije izbora, bez ikakve najave plana za upravljanje Cetinjem i bez nove uprave, iako je odavno najavljeno da je dogovorena nova vlast. Građani Cetinjatreba da znaju u čemu je problem sa konstituisanjem nove vlasti“, naveo je Martinović u saopštenju.

On je dodao da je prema građanima neodgovorno da se odlaže konstituisanje vlasti, kao da Cetinjani i Cetinje imaju vremena napretek, “jer vremena za čekanje nema”.

 “Ima dosta građana Cetinja koji dokazano vole svoj grad, koji su u stručnom i moralnom smislu autoriteti u Prijestonici, da zauzmu najodgovornija mjesta u upravljanju Cetinjem i sa ovim političkim mrcvarenjem treba da se stane”, ocijenio je Martinović.

Portal Analitika