Crna hronika

Uhapšen zbog nasilja u porodici

Službenici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti uhapsili su Cetinjanina J.D. (1955), za kojim je bila raspisana lokalna potjernica, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici. Dvije osobe su novčano kažnjene zbog nezakonitog boravka na teritoriji Crne Gore.
Uhapšen zbog nasilja u porodici
Izvor

Službenici OB Cetinje su, postupajući po operativnim saznanjima i planskim preventivnim aktivnostima u mjestu Zagrablje, na magistralnom pravcu Cetinje – Budva kontrolisali dva strana državljanina, i to M.N. (1961) i I.S. (1981), oba državljanina Srbije, kojom prilikom je utvrđeno da isti nezakonito borave na području Crne Gore. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o strancima, M.N. je kažnjen sa 200 eura i donijeto rješenje o određivanju roka za napuštanje Crne Gore, dok je I.S. kažnjen sa 60 eura – saopšteno je iz policije.

U sklopu pojačane kontrole, službenici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti kontrolisali su 13 bezbjednosno interesantnih osoba. U sklopu akcije “Talas“ od Cetinjanina S.Č. (1986) privremeno je oduzeto vozilo “Toyota Land Cruiser“.

Portal Analitika