Društvo

Poklonite svom partneru tretman odvikavanja od pušenja

U susret Danu zaljubljenih, koji se slavi 14. februara, poklonite svom partneru i sebi tretman odvikavanja od pušenja u organizaciji Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR). 
Poklonite svom partneru tretman odvikavanja od pušenja
Portal AnalitikaIzvor

CDPR na ovaj način želi da pomogne uživaocima duvanskih proizvoda širom Crne Gore da prestanu biti zavisni od istih ili dođu u priliku da budu kažnjavani po Zakonu o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda koji je stupio na snagu prije blizu četrnaest godina, još davne 2004. godine.

Nažalost Zakon sa svojim izmjenama i dopunama iz juna 2011 i 2012. godine, kao i decembra 2015. godine, se u našoj državi ne poštuje, čime pored njih, najviše trpe nepušači (tj. pasivni pušači).

Prestankom upotrebe duvanskih proizvoda izborićete zdrav život za Vas i okolinu bez cigareta i duvanskog dima. Za prvih 7 (sedam) parova koji žele da ostave pušenje, časovi su ovom prilikom besplatni, jer je želja CDPR-a da što više pušača kod nas ostavi duvanske proizvode.

Tretman odvikavanja od pušenja pored pripremnog sadrži još pet časova. Način odvikavanja od pušenja po kojem se radi je metod američkog profesora Vejn Mek Farlanda, koji je u cijelom regionu do sada dao najbolje rezultate kod problema ostavljanja pušenja.

Zainteresovani za časove odvikavanja od pušenja koji će se održavati u kancelariji CDPR-a u KIC-u „Budo Tomović” u Podgorici, mogu se prijaviti svaki dan u 18 sati od ponedjeljka 5. februara do petka 9. februara radi određivanja termina pripremnog časa na telefon CDPR-a - 069 530 666.

Portal Analitika