Društvo

U rekonstrukciju škola uloženo više od 500.000 eura

U toku zimskog perioda u rekonstrukciju školskih objekata uloženo je preko pola miliona eura, a većina radova je završena, saopšteno je Portalu Analitika iz Ministarstva prosvjete. 
U rekonstrukciju škola uloženo više od 500.000 eura
Portal AnalitikaIzvor

Načelnik Služba za investicije i javne nabavke u Ministarstvu prosvjete Filip Grujić istakao je samo neke od završenih radova, među kojima zamjenu bravarije na objektu JU OŠ “Sutjeska” vrijednosti 70.000 eura, rekonstruisani sistem grijanja, zamijenu bravarije, kao i enterijera objekta JU OŠ „Boško Buha“ u Pljevljima vrijednosti oko 30.000 eura.

On je dodao da je rekonstruisana prva faza krova na JPU „Zagorka Ivanović“ na Cetinju vrijednosti oko 30.000 eura, a krov je obnovljen i na vrtiću u Šavniku u vrijednosti od 20.000 eura.

“Završena i rekonstrukcija krova na JU Obrazovni centar Plužine vrijednosti oko 20.000 eura, koliko je koštala i rekonstrukcija krova JU OŠ “25. maj” u Rožajama, kao i radovi na reksonstrukciji sistema grijanja u JU OŠ „Dušan Korać“ u Bijelom Polju vrijednosti od oko 25.000 eura”, rekao je Grujić.  

Portal Analitika