Crna hronika

Šišić se tereti za ubistvo, Jovović za kršenje porodičnih obaveza

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode Nermina Šišića (27) iz Tuzle (Bosna i Hercegovina), sa boravkom u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo na štetu maloljetnog sina svoje nevjenčane supruge Jelene Janković, starog 15 mjeseci, i  Jelene Jovović (33) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinila krivično djelo kršenje porodičnih obaveza.
Šišić se tereti za ubistvo, Jovović za kršenje porodičnih obaveza
Portal AnalitikaIzvor

Do saznanja o navedenim krivičnim djelima službenici CB Podgorica su došli tako što je juče, 4.02.2018. godine, Stanica za dežurstvo CB Podgorica obaviještena od strane medicinskog osoblja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Podgorici da je osoblje ovog Zavoda iz ulice Radosava Burića u Dječiju bolnicu KCCG transportovalo maloljetno dijete muškog pola staro 15 mjeseci sa vidljivim tragovima nasilja.

Postoje osnovi sumnje da su N.Š. i J.J. izvršili krivična djela koja im se stavljaju na teret na način što je N.Š. u dužem periodu fizički zlostavljao maloljetno dijete, te da je J.J. tom prilikom zanemarila svoje zakonom propisane porodične obavez, usljed čega je dijete zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život od kojih je danas, 5.02.2018. godine, preminulo na odjeljenju Dječije bolnice KCCG.

Osumnjičeni N.Š. i J.J. će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

 

Portal Analitika