Politika

DF: Politika zajedničkog nastupa opozicije dala rezultate

Čestitamo građanima Berana što su odoljeli pritiscima i ostali bastion slobode u Crnoj Gori. Pobjeda opozicije bila bi i ubjedljivija da su svi opozicioni subjekti nastupali u okviru koalicije „Zdravo Berane“, saopšteno je iz Demokratskog fronta. 
DF: Politika zajedničkog nastupa opozicije dala rezultate
Portal AnalitikaIzvor

“Još jednom se pokazalo da je politika zajedničkih nastupa opozicije koju propagira DF pobjednička i da je to put kojim treba da idemo i ka svim narednim izazovima koji nas očekuju”, kaže se u saopštenju. 

DF će kao najjači konstituent u novoj vlasti imati odgovoran odnos prema građanima Berana i učiniti sve da organizam grada u potpunosti ozdravi od onoga što je od njega uradio DPS, a za to nije bio dovoljan jedan mandat na vlasti. Bićemo i dalje odgovorna vlast koja će raditi u interesu svih građana Berana. 

“Ukoliko se politika zajedničkih opozicionih nastupa ispoštuje i na svim narednim izborima, i ukoliko kao Beranci budemo bili spremni da branimo pobjedu, sloboda će se iz Berana proširiti i na čitavu Crnu Goru. Beranci su pokazali put.  Još jednom čestitamo svim građanima Berana što su odoljeli pritiscima i protivpravnim radnjama režima i pokazali kako se brani sloboda”, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika