Politika

Bečić: Veliki udarac za DPS i njenog predsjednika

Beranama su falile Demokrate, Berane je dobilo Demokrate i Berane će sa Demokratama imati još ubjedljiviju i bolju vlast, izjavio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.
Bečić: Veliki udarac za DPS i njenog predsjednika
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno kasno sinoć iz te stranke, Demokrate su presudile da DPS i ovog puta ostane u opoziciji.

„Ovo je veliki udarac za DPS i njenog predsjednika, jer znate sa kakvim su sve resursima krenuli u prethodnih nekoliko mjeseci. Nije Berane njima bilo bitno zbog lokalnih izbora, Berane je njima ovog puta bilo strateški interesantno zbog nastupajućih procesa, predsjedničkih izbora, lokalnih izbora u Podgorici i još 11 opština. Tvrdio je predsjednik DPSa prije nekoliko večeri da imaju sigurnu pobjedu i da pobjeđuju. Zaboravio je da Demokratska Crna Gora kada da riječ, nema te prepreke da obećano ispunimo i ostvarimo pobjedu“, istakao je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

Dodao je da su uspjeli da sačuvaju Berane, ali da sada proces ozdravljenja Berana mora da dođe do kraja. “Zahtijevaćemo u procesu konstituisanja buduće vlasti da sve ono što smo obećali bude i ostvareno. Jer da smo bili zadovoljni onim kako je vršena lokalna vlast u prethodnih četiri godine, sigurno ne bismo ni učestvovali na izborima”, rekao je on.

 

Portal Analitika