Rukomet

Lasica najveće pojačanje Partizana

Iskusni bek sa kojim je Partizan osvojio Kup, a zatim i titulu, propustio je veći dio prvog dijela sezone zbog problema sa koljenom, pa je pauzu iskoristio da izvrši hiruški zahvat na koljenu koje ga je mučilo i do početka drugog dijela biće spreman za maksimalne napore. Svi koji su pratili Partizan znaju koliko iskusni bek znači ekipi aktuelnog šampiona kako u odbrani tako i u napadu.
Lasica najveće pojačanje Partizana
Arena/PobjedaIzvor

- Za sada sve ide po planu. Operacija je urađena u Novom Sadu, kod doktora Miroslava Milankova koji je specijalista za povredu koju sam imao. Tokom prvog dijela sezone igrao sam na sopstvenu odgovornost, a sada se polako spemam da drugi dio dočekam maksimalno spreman. Želim da pomognem sjajnim momcima iz Partizana da se borimo za trofeje, kako u Kupu tako i u šampionatu - rekao je Goran Lasica.

Glavni rival Partizanu na putu ka trofejima biće Lovćen, ekipa čije je boje Lasica branio dugo godina. Sa Cetinja, Lasica je i stigao u Partizan.

- Iskreno, teško mi je da igram protiv Lovćena. Vežu me lijepe uspomene za Cetinje i Lovćen, ali volim podjednako i Partizan. Ono što me zaista čini srećnim je da između Lovćena i Partizana vlada zdrava konkurencija bez obzira na to što smo glavni favoriti za osvajanje trofeja. Međusobno se pomažemo kada god je to potrebno. Rijetki su, zaista rijetki slučajevi takvog rivalstva sa jedne i prijateljstva sa druge strane. Nadam se i vjerujem da će Partizan biti taj koji će se radovati na kraju - naglasio je Lasica.

Opširnije u Areni

Portal Analitika