Politika

Šćekić: Imamo vlast, protivnici su političko dno

Nosilac liste koalicije "Zdravo Berane" Dragoslav Šćekić poručio je da ta široka koalicija, Socijalističke narodne partije, Demokartskog fronta, Srpske stranke, Ujedinjene Crne Gore i Slobodnih građana, u ovom trenutku ima apsolutnu vlast u ovom gradu.
 Šćekić: Imamo vlast, protivnici su političko dno
Vijesti, Antena MIzvor

On je na završnoj konvenciji rekao da su i pored toga spremni da o eventualnoj saradnji razgovaraju sa svima onima koji nemaju ništa sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

"Osim predstavnika afere Snimak i liste demokartske partije socijalaca, po čemu su prepoznati, imamo i njihove političke plaćenike koji su spremni da zarad sitnih privilegija prodaju ime, obraz, čast i dostojanstvo. Ja im sa ovog mjesta poručujem – poštenije bi bilo da ste otvoreno stali sa DPS-om i njegovim satelitima, nego što glumite opoziciju. Vi ste političko dno i nećete dobiti glas ni od vaše porodice. Pročitani ste. Građani ovih prostora nikada nijesu voljeli političke špijune i izdajnike. Dobićete ono što zaslužujete – prezir i političko smetlište", kazao je Šćekić.

Kako je dodao, ova kampanja je bila mnogo prljava od strane naših političkih protivnika i zasnivala se na neistinama, paušalnim ocjenama, blaćenju i podmetanjima. “U startu su pokazali da  nemaju nikakav plan, i da imaju jedan jedini cilj- da se dočepaju fotelja i pune kase kako bi ponovo počeli da otimaju novac od građana. Večeras im poručujem da tog filma, dok je vas, ponosnih Beranaca, nikada više u Beranama gledati neće. Sa druge strane, mi se nismo takmičili uvredama, ali nismo ni dozvolili da plasiraju neistine o nama"- kazao je Šćekić.

Podsjetio je šta je sve lokalna uprava uradila u proteklom period i dodao da će akcenat u narednom periodu biti zapošljavanje građana.

FOTO: Vijesti.me

 

 

Portal Analitika