Politika

Đukanović: Pobjede u Beranama i Ulcinju zamajac za pobjedu na predsjedničkim izborima

DPS ima viziju za budućnost Crne Gore, a njena glavna tačka je ekonomski prosperitet, kazao je predsjednik DPS Milo Đukanović na konvenciji liste „Ulcinj pobjeđuje – Ulqini fiton – Milo Đukanović“, koja je održana večeras u ulcinjskom Centru za kulturu.
Đukanović: Pobjede u Beranama i Ulcinju zamajac za pobjedu na predsjedničkim izborima
DPS/Portal AnalitikaIzvor

“To je parametar prema kojem će se građani upravljati na svim narednim izborima. Mjerilo po kojem ćemo odlučivati o uspješnosti svake politike biće – kvalitet života svakog građanina Crne Gore. To je centralno mjesto za nas, to zauzima sjedište našeg programa“, rekao je Đukanović.

Govoreći o razvoju Ulcinja, Đukanović je podsjetio da se širom crnogorskog primorja realizuju krupni turistički projekti, od kojih su neki vrijedni i po milijardu eura.

Potrebno je, smatra predsjednik DPS, da Ulcinj slijedi ostale crnogorske gradove koji su, uz pomoć Vlade, uspjeli da kapitalizuju svoje turističke potencijale, a da je za to potrebna sposobna i odgovorna lokalna vlast koju će predvoditi DPS.

„Mi na taj način kreiramo održiva i nova radna mjesta, za razliku od naše političke konkurencije koja, u lokalnim zajednicama gdje vrše vlast, gomila zaposlene u lokalnim upravama na nepostojećim poslovima, a samo je pitanje dana kada će ti ljudi ostati bez posla, jer ta radna mjesta nijesu održiva“, kazao je Đukanović i dodao da bi zaista volio da vidi kakva je vizija razvoja Crne Gore kod političke konkurencije DPS-a.

„Nažalost, ne vidim nikakvu viziju, osim ujedinjene mržnje prema DPS-u, a to nikad nije dobar pokretač“, kazao je on.

Govoreći o značaju pobjede na predstojećim izborima u Ulcinju i Beranama, Đukanović je naglasio da će to biti snažan zamajac za pobjedu na najvažnijim izborima ove godine – predsjedničkim, koji će biti održani 15. aprila.

FOTO: Ul-info

 

Portal Analitika