Politika

VUJOVIĆ: Dobro što Bečić prihvata nestranačkog kandidata opozicije

Član Predsjedništva SDP-a Ivan Vujović kazao je danas da je dobro što je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić prihvatio koncept nestranačkog kandidata opozicije na predsjedničkim izborima.
  VUJOVIĆ: Dobro što Bečić prihvata nestranačkog kandidata opozicije
Portal AnalitikaIzvor

Žao mi je što smo zbog sebičnog pristupa izgubili nekoliko mjeseci važnih za kampanju, ali je dobro što je konačno i Aleksa Bečić prihvatio koncept koji  želi cjelokupna opoziciona javnost, zajedničnog nestranačkog kandidata”, kazao je Vujović u pisanoj izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.

Prema njegovim riječima, svima je jasno da samo nestranačka ličnost može pomiriti partijske razlike i okupiti nespornu opozicinu većinu u Crnoj Gori.

“Takvi se dogovori naravno ne prave sa predizbornih govornica, već podrazumijevaju razgovor, kao ozbiljan i iskren pristup, dostojan očekivanja naših birača. Gospodinu Bečiću, koji tvrdi da ima najjaču partiju, pripada, ukoliko ima iskren pristup, da inicira proces razgovora, čak i da predloži mogućeg kandidata. Davanje ultimatuma drugima i rokova od 10-15 dana, nakon što su uzalud potrošena dva mjeseca, nijesu dobar pristup i uvjeren sam da će se ukoliko imamo iskrene namjere od njega odustati”, zaključio je Vujović

Portal Analitika