Zabava

Sanja Doležal ponovo zaljubljena

Hrvatska pjevačica i TV voditeljka Sanja Doležal je ponovo zaljubljena. Bivša članica grupe "Novi fosili" je u emotivnoj vezi sa izvjesnim Antom Stojakovićem, a za hrvatski "Stori" je rekla da ga je upoznala preko zajedničkog prijatelja i da nije vjerovala da će opet voljeti, jer pet godina, od kada joj je preminuo suprug, bubnjar "Novih fosila" Nenad Šarić, nikog nije puštala blizu svog srca.
Sanja Doležal ponovo zaljubljena
Večernji list/Story.hrIzvor

Sanja je u aprilu prošle godine došla na vjenčanje bivših takmičara šoua "Nikad nije kasno" u društvu tajanstvenog muškarca za koga je rekla da joj je dugogodišnji prijatelj.

Njen suprug Nenad Šarić, sa kojim je bila u braku 18 godina, preminuo je od moždanog udara u vikendici u Mrežnici, gdje se pjevačica sada preselila.

- Nijesam vuk samotnjak i nijesam pobjegla - rekla je Sanja za "Stori", naglasivši da uživa u dugim šetnjama s prijateljicama po šumi. - Živim u prirodi jer mi tako odgovara. Nijesam se posvetila poljoprivredi, to zvuči previše ambiciozno, nego imam mali vrt gdje sam ljetos uzgajala paradajz, paprike, krastavce i tikvice.

 

Portal Analitika