Region

Kamenovana porodična kuća bivše supruge Olivera Ivanovića

Porodični dom Marine Ivanović, bivše supruge nedavno ubijenog Olivera Ivanovića, u kojem žive njena majka Nadežda i brat Branimir Cvetnić, kamenovan je u noći noći između utorka i srijede, ali na svu sreću niko nije povrijeđen.
Kamenovana porodična kuća bivše supruge Olivera Ivanovića
Portal AnalitikaIzvor

Još uvijek nepoznati napadači ušli su, nešto poslije jedan sat po ponoći u dvorište kuće u ulici Sutjeska broj 27 u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici i kamenom razbila prozor na jednoj od soba. U tom trenutku u kući su bili baka Nadežda i njen sin Branimir, koji su čuli lomljavu stakla, ali nijesu vjerovali da su baš oni meta napada.

- Mama i brat su bili budni kada se napad desio, ali su pomislili da je u pitanju neka flaša iz kafića koji se nalazi preko puta nas. Tek uveče, kada sam došla da uzmem neke svoje stvari iz sobe, vidjeli smo da je polomljen prozor. U sobi smo pronašli i veliki kamen, kojim je ovaj napad učinjen, što jasno govori da je riječ i smišljenom delu – govori za „Novosti“ Marina Ivanović.

kamen

Ona ističe da je uvjerena da ovo nije slučajnost, imajući u vidu situaciju koja se dešavala prethodnih dana, i sigurna je da im je ovim napadom poslata određena poruka koja unosi zebnju, nemir i strah.

Nakon prijave policiji, pripadnici KPS obavili su uviđaj na licu mjesta, ali još uvijek nema uhapšenih niti osumnjičenih za ovaj napad. Od trenutka kada je Oliver Ivanović ubijen u ovoj ulici pojačano je prisustvo kosovske policije, ali ni to nije pomoglo da se ovaj napad spriječi.

Porodična kuća Cvetnića nalazi se na samo dvadesetak metara od mjesta gdje je 16. januara ubijen lidre GI SDP Oliver Ivanović. Bio je oženjen Marinom i sa njom ima tri sina Nikolu, Žarka i Janka.

Portal Analitika