Podgorica

Postavljena još jedna multifunkcionalna sprava za vježbanje

Radnici Agencije za stanovanje u sklopu akcije „uređenja sportskih terena“ i teretana na otvorenom u ul. Steva Boljevića vrše ograđivanje sportskog poligona kako bi se bezbjednost djece i omladine koja se na tom poligonu rekreiraju obezbijedila.
Postavljena još jedna multifunkcionalna sprava za vježbanje
Portal AnalitikaIzvor

Takođe izrađena je i postavljena multifunkcionalna sprava za trening na otvorenom. Mobilijar koji je oštećen biće zamijenjen novim.

Na ovaj način, na 17 lokacija u gradu su do sada postavljene ove sprave koje predstavljaju pravu malu teretanu na otvorenom, obzirom na mogućnosti koje pruža u pogledu vježbanja. Sprave su radionički izrađene i pripremljene od strane Agencije za stanovanje. Cilj je da se na relativno malom prostoru stvore što bolji uslovi za vježbanje i rekreaciju naših sugrađana.

Stalno korišćenje teretana na otvorenom ukazuje na potrebu za njihovom daljom izgradnjom, pa će projekat ugradnje multifunkcionalih sprava za „street workout“, odnosno ulično vježbanje, biti nastavljen i u narednom periodu, na različitim lokacijama u Podgorici.

Portal Analitika