Turizam

Izmjene režima saobraćaja tokom naredna tri dana

Tokom prva tri dana februara na određenim lokacijama u Herceg Novom će biti privremeno izmijenjen režim saobraćaja, radi nesmetanog i bezbjednog prolaska povorke kojom se obilježava stota godišnjica pobune mornara i održavanja programa u okviru Praznika mimoze, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost.
Izmjene režima saobraćaja tokom naredna tri dana
Portal AnalitikaIzvor

Sjutra, 01. februara na priobalnom putu u Đenovićima, na potezu od restorana „Fanfani“ do istočne kapije kompleksa „Portonovi“, biće zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila u periodu od 15.00 do 16.00 časova.

Dan kasnije, 02. februara biće privremeno zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila u ulicama Sava Ilića i Njegoševoj, na potezu od raskrsnice V crnogorske brigade i ulice Sava Ilića do Ulice Save Kovačevića. Ovaj režim odnosi se na period ood 18.45 do 21.00 sat, kada će gradom proći karnevalska povorka koja je dio programa otvaranja Praznika mimoze.

Radi nesmetanog i bezbjednog odvijanja Fešte od mimoze, ribe i vina u subotu, 03. februara biće izmijenjen režim saobraćaja na lokalnom priobalnom putu duž rivijere. Za sva motorna vozila biće privremeno zabranjen saobraćaj kroz naselja Kumbor, Đenovići, Baošići i Bijela, na dijelu puta od raskrsnice sa Jadranskom magistralom u Kumboru do Doma kulture u Bijeloj, i to u terminu od 10.00 do 15.00 sati.

Portal Analitika