Podgorica

Manifestacija „Pijačni karavan“ nastavlja se u Podgorici

Turistička organizacija Podgorice, u saradnji sa „Tržnicama i pijacama“ Glavnog grada, a u okviru manifestacije „Pijačni karavan“, drugu godinu zaredom organizuje „Dan raštana”, u subotu, trećeg februara, sa početkom u 11 sati, na zelenoj pijaci u okviru Tržnog centra „Bazar“, u Bloku pet.
Manifestacija „Pijačni karavan“ nastavlja se u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Organizacijom ovakvih događaja želimo dodatno doprinijeti promociji gastro ponude podgoričkog regiona, te afirmaciji zelene pijace, kao mjesta gdje se najbolje oslikava duh grada kroz ponudu lokalnih proizvoda.

Svi posjetioci biće u prilici da degustiraju tradicionalna jela od raštana, a doživljaj će biti upotpunjen zvucima starogradske muzike.

Organizaciju ovog događaja pomogli su JU Škola za srednje i više stručno obrazovanje „Sergije Stanić“ i restoran „Radovče“.

„Pijačni karavan“ otpočeo je prije dvije godine organizacijom događaja „Pijačni dan uz patišpanj“, na glavnoj gradskoj pijaci, a okupio je brojne posjetioce, koji su uživali u ukusima tradicionalnog kolača patišpanja, bez kojeg se podgorička trpeza ranije nije mogla zamisliti.  
                                                                                       

Portal Analitika