Fudbal

Potop Arsenala u Velsu, Čeh se obrukao

Fudbaleri Arsenala nastavili su da pružaju loše partije u Premijer ligi, pošto su u 25. kolu poraženi od Svonsija sa 1:3. 
Potop Arsenala u Velsu, Čeh se obrukao
BlicIzvor

Izabranici Arsena Vengera nikako da se trgnu u šampionatu i počnu da bilježe pobjede, a lošu formu su potvrdili i u Velsu. Svonsi, tim koji je prije ovog kola bio na posljednjem mjestu na tabeli, održao je fudbalsku lekciju "tobdžijama" i slavio je veoma važnu pobjedu u borbi za opstanak.

Tako je Arsenal ostao na učinku od samo jedne pobjede u posljednjih pet mečeva, pa se polako, ali sigurno udaljava od mjesta koje vodi u Ligu šampiona.

Doduše, dobro je tim sa "Emirata" ušao u meč, poveo preko Naća Monreala u 33. minutu, ali je nakon toga uslijedio potop Vengerove ekipe. Potpuno je tim iz Londona stao, što je Svonsi iskoristio da upiše još jednu pobjedu nad velikanom, pošto je nedavno savladao Liverpul.

Najprije je Klukas do kraja prvog poluvremena poravnao, da bi Aju i ponovo Klukas u nastavku donijeli trijumf.

Doduše, pošteno se na ovom meču obrukao Petr Čeh, koji je praktično poklonio vođstvo Svonsiju. Pokušao je da ispuca jednu povratnu loptu, ali je to tako loše uradio, dodao ju je Ajuu, koji je lako zatresao mrežu.

Portal Analitika