Društvo

U četiri lokala služen alkohol maloljetnicima, kazne po 200 eura

Cetinjska policija u saradnji sa nadležnim inspektorima izvršili su obilazak šest ugostiteljskih objekata i tom prilikom registrovali nepravilnosti u četiri ugostiteljska objekta. U tim lokalima je služen alkohol maloljetnicima. pa su gazde tih objekata kažnjene sa po 200 eura.
U četiri lokala služen alkohol maloljetnicima, kazne po 200 eura
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenci OB Cetinje i turistički inspektori su, 26.01.2018 godine u vremenskom intervalu od 21,00 do 23,45 časova, izvršili obilazak šest ugostiteljskih objekata. Nepravilnosti su registrovane u ugostiteljskim objektima „KUD Njegoš”, „Krigla”, „Ka Doma” i „Iris”.

"Ugostiteljski objekat „KUD Njegoš” u ulici Njegoševoj, u vlasništvu M.D. iz Cetinja, je zapečaćen a odgovorno lice u pravnom licu je novčano kažnjeno prekršajnim nalogom u iznosu od 2200 eura. Ugostiteljskom objektu „Iris”, u ulici Njegoševoj, u vlasništvu A.Ć. iz Cetinja, izdat je prekršajni nalog u iznosu od 2200 eura, dok su ugostiteljski objekti „Krigla“, u vlasništvu J.V. iz Cetinja, i „Ka Doma“, u vlasništvu L.Z. iz Cetinja, kažnjeni sa novčanim kaznama u iznosu od po 200 eura", zaključuje se u saopštenju. 

Portal Analitika