Crna hronika

Pronađeni pištolj, municija, kokain,heroin

Policija je tokom racije u podgoričkim lokalima „Grenwech“, „Ona a ne neka druga“, „Cepelin“, „Buda Bar“, „Podgorička kafana“ i „Konoba Kokoti“našla pištolj, heroin, kokain i municiju.
Pronađeni pištolj, municija, kokain,heroin
Portal AnalitikaIzvor

„Prilikom racije u ugostiteljskom objektu „Ona a ne neka druga“ u unutrašnjosti objekta pronađena je jakna u kojoj se nalazio pištolj marke „Češka zbrojevka“ kalibra 7,65mm, za koju je D.D. (35) izjavio da je njegova“, saopšteno je iz Uprave policije.

Daljom kontrolom u ovom kafiću je pronađena odbačena pvc kesica sa sadržajem praškaste materije braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, kao i jedna novčanica u kojoj se nalazila praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

„Prilikom izvođenja racije u ugostiteljskom objektu „Konoba Kokoti“ izvršen je pregled lica i prostorija lokala, tom prilikom policijski službenici su pronašli odbačenu pvc kesicu sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain kao i izvjesnu količinu puščane municije kalibra 7,9mm“, dodaje se iz Uprave policije.

O događajima je obaviješten nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Preduzimaju se dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja porijekla i vlasništva pronađenog oružja.

Oružje je upućeno u Forenzički centra radi vještačenja, nakon čega će se nadležni tužilac izjasniti o kvalifikaciji djela.

 

 

Portal Analitika