Fudbal

Da mogu da vratim vrijeme, ponovo bih izabrao ovaj put

Crnogorski reprezentativac Nikola Điđo Vukčević najbolji je fudbaler Brage u 2017. godini. Prije dvije sezone dobio je nagradu za otkriće godine, a nedavno je stiglo još veće priznanje koje govori koliko je u međuvremenu napredovao kao fudbaler. - Ovo mi nije prva nagrada, ali je posebna i mnogo mi znači. Ponosan sam na činjenicu da sam dobio priznanje za najboljeg fudbalera Brage – rekao nam je Vukčević.
Da mogu da vratim vrijeme, ponovo bih izabrao ovaj put
Arena/PobjedaIzvor

Ovo vrstu nagrade portugalski klub je uveo prije tri godine. Prethodno su laureati bili domaći igrači, reprezentativci. Dvadesetšestogodišnji Podgoričanin je prvi stranac koji je izabran za najboljeg fudbalera Brage. To je jasan pokazatelj kakav status uživa u klubu.

- Ljudi iz Brage su na ovaj način pokazali koliko vjeruju u mene, koliko me cijene i poštuju. Trudim se da na svakom treningu i meču budem bolji nego na prethodnom. Ovo je za mene dodatna obaveza da se igrama i ponašanjem odužim na pravi način. Jesam stranac, ali se u klubu ne osjećam tako. Štaviše, u Bragi sam kao kod kuće. Tu sam nekoliko godina i za to vrijeme sam gotovo sa svima izgradio odličan odnos. Naravno, tu su i navijači koji mi pružaju konstantnu podršku – ističe vezista ,,crveno-bijelih“.

Opširnije u Areni

Foto: reprezentacija.me

Portal Analitika