Region

"Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši"

Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši, poručio je lider socijalista Ivica Dačić svom stranačkom kolegi i potpredsjedniku SPS Milutinu Mrkonjiću.
"Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši"
Kurir.rsIzvor

To je, između ostalog, bila Dačićeva reakcija na Mrkonjićevu izjavu od prije nekoliko dana, u kojoj navodi da je spreman da sarađuje sa bivšim gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom, koji je ponovo "u trci" za prvog čovjeka prijestonice.

Kako prenosi "Kurir", nakon što je u Njujorku, gdje je boravio prethodnih nekoliko dana, čuo šta se desilo, Dačiću "doslovno nije bilo dobro".

Lider SPS Ivica Dačić potvrdio je da se loše osjećao.

- Neću u detalje, sada sam dobro, što je najbitnije. Šlogiraću se jednom zbog njega i svih tih bespotrebnih stvari. Čim odem iz zemlje, moji iz stranke mi naprave neku glupost - rekao je Dačić.

"Incident" sa Mrkonjićem i Đilasom možda bi prošao nezapaženo, da njegovu izjavu nisu prenijeli mahom svi mediji, a uslijedile su i reakcije koalicionih partnera SPS - naprednjaka. O Mrkonjiću je iz Davosa govorio i predsjednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, poručivši da svako ima pravo na izbor.

Portal Analitika