Abiznis

Veću platu od Mugoše primila tri pomoćnika

Direktor Poreske uprave Miomir M. Mugoša za posljednji mjesec prošle godine dobio je neto zaradu u iznosu od 1.156,49 eura. To, pak, nije najviši iznos isplaćen rukovodećem kadru u ovoj finansijskoj instituciji, već su Mugošu po visini zarada u decembru pretekla čak tri pomoćnika.
Veću platu od Mugoše primila tri pomoćnika
Dnevne novineIzvor

Prema podacima iz novog izvještaja o zaradama u Poreskoj upravi, najvišu platu od 1.233,11 eura primila je Gordana Pejović koja je vršiteljka dužnosti pomoćnika direktora u Sektoru za velike poreske obveznike.

Veća primanja od nadređenog imao je i pomoćnik direktora iz Sektora za operative u oblasti inspekcijskog nadzora Sreten Grebović, sa 1.200,75 eura.

Još jedan funkcioner Poreske uprave u decembru je primio veću platu od Mugoše, i to pomoćnik direktora u Sektoru za usluge i registraciju Veljko Blagojević, čiji su primanja 1.176,48 eura.

Manju platu od Mugoše posljednjeg mjeseca prošle godine imao je pomoćnik direktora iz Sektora za informacionu tehnologiju u oblasti poreskog sistema Predrag Škiljević, sa zaradom od 1.042,99 eura.

Posljednji na listi primanja među rukovodiocima Poreske uprave bio je vršilac dužnosti pomoćnika direktora u Sektoru za operative u oblasti naplate Danilo Jovanović, čija je decembarska zarada bez poreza i doprinosa iznosila 1.038,94 eura.

Dnevne novine

Portal Analitika