Crna hronika

Uhapšen Veljko Račić

Podgorička policija uhapsila je Veljka Račića (36) zbog sumnje da je dva puta opljačkao kladionicu „Bookmakers“ u Skopskoj ulici u Podgorici, kao i apoteke „Medeon farm 1“ i „Julia pharm", saznaje portal UJEDINjENjE. On je uhapšen dan nakon što se slikao sa srpskim ministrom vanjskih poslova Ivicom Dačićem.

Uhapšen Veljko Račić
Portal UjedinjenjeIzvor
Veljko Račić, aktivista NOVE kako tvrdi Portal Ujedinjenje, se sumnjiči da je 22. novembra prošle godine, u večernjim satima, maskiran, radnici kladionice u Maslinama prijetio nožem i tom prilikom uzeo 400 eura, nakon čega je pobjegao.

Krađu je, sumnjaju iz policije, ponovio 6. decembra protekle godine, kada je u istoj kladionici u Skopskoj ulici ponovo prijeteći nožem ukrao 270 eura.
Kasnije tog mjeseca, 26. decembra, je, kako sumnjaju iz policije, zaposlenoj u apoteci „Medeon farm 1“ u ulici Zetskih Odreda u Maslinama maskiran prijetio pištoljem i tom prilikom ukrao 400 eura.

racicIsto je, kako se sumnja, ponovio u apoteci „Julia pharm“ u Maslinama 12. januara ove godine, i tom prilikom ukrao 835 eura.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se Veljko Račić, kolumnista In4s-a, uhapsi i privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu zbog sumnje da je počinio četiri krivična djela – razbojništvo.

 

Portal Analitika