Turizam

MICE ponuda Crne Gore na berzi “Conventa 2018” u Ljubljani

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa turističkom privredom predstavlja ponudu Crne Gore na berzi MICE (sastanci, podsticajna putovanja, kongeresi i dogadjaji) turizma “Conventa” koja se održava u Ljubljani od 24-25. januara.
MICE ponuda Crne Gore na berzi “Conventa 2018” u Ljubljani
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici Nacionalne turističke organizacije i turističke privrede, putem direktnih sastanaka, prezentovaće potencijalnim partnerima mogućnosti za organizaciju događaja u našoj zemlji. Tokom sajma, svi zainteresovani moći će da se informišu o ponudi hotela sa kongresnim kapacitetima, različitim mogućnostima za motivaciona putovanja, kao i investicionim projektima koji će biti realizovani u narednom periodu.

Organizatori događaja iskazuju interesovanje za organizaciju manjih konferencija i incentive (podsticajnih) putovanja u Crnoj Gori, a pored dobrih avio konekcija, kvaliteta hotelskih sadržaja kako su istakli prilikom odabira destinacije važan im je i kvalitet usluge kao i bezbjednost same destinacije.

Pored Nacionalne turističke organizacije na sajmu učestvuju:  HG Montenegro Stars sa hotelom „Splendid Conference & Spa resort“, hoteli „Regent Porto Montenegro“ i „Maestral Hotel & Casino“, agencije „Congress travel“ i „Meridian DMC“. 

„Conventa“ je na svoju desetu godišnjicu okupila preko 150 izlagača (hoteli, kongresni centri, DMC) iz deset zemalja jugoistočne Evrope i 200 pozvanih kupaca, organizatora kongresa, seminara, konferencija i drugih događaja sa značajnih evropskih emitivnih tržišta.

U saradnji sa organizatorom “Convente” i crnogorskom turističkom privredom, Nacionalna turistička organizacija nakon sajma organizuje inspekcijsko putovanje gdje će organizatore događaja direktno upoznati sa ponudom Crne Gore za ovaj vid turizma.

Portal Analitika