Politika

URA Berane: Bićemo dio lokalne vlasti, nema saradnje sa DPS-om

Građanski pokret URA biće dio nove opozicione vlasti u Beranama i ni na koji način nećemo sarađivati sa DPS-om, poručio je nosilac liste GP URA Dragan Labudović.
URA Berane: Bićemo dio lokalne vlasti, nema saradnje sa DPS-om
Portal AnalitikaIzvor

On je saopštio da je krajnje vrijeme da Berane krenu s napretkom i razvojem, a osnovni preudslov toga je, navodi on, "da imamo sposobnu i poštenu vlast".

"Potrebne su nam hitne reforme, snažan zaokret i odgovorno raspolaganje novcem. Mi smo spremni da svoje znanje i energiju posvetimo oporavku našeg grada. Imamo superioran izborni program u kome postoje jasni planovi i mjere za sanaciju i razvoj Berana. Građanski pokret URA predstavljaju stručni i obrazovani ljudi, potpomognuti mladim snagama koji imaju nove ideje, okrenuti su razvojnim projektima sa ciljem da se zaustavi propadanje i nestajanje našeg grada”, naveo je Labudović u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika. .

Saopštio je da je URA garant ostvarenja reformskog programa i da će biti ključan faktor u formiranju nove opozicione vlasti.

"Mi ćemo dati snažan doprinos u radu nove vlasti u Beranama, kojoj je potrebno kadrovsko i stručno osvježenje. Građanski pokret URA neće ni na koji način sarađivati sa DPS-om koji snosi najveću odgovronost za poharu i uništavanje kako naših Berana tako i Crne Gore. Učinićemo sve da DPS u Beranama ne povrati vlast u svoje ruke", naglasio je Labudović, navodeći da su informacije s terena vrlo ohrabrujuće i govore da će Ura sigurno biti dio nove opozicione vlasti.

Portal Analitika