TV / Film

Veče za tinejdžere u Cineplexxu!

Treći i posljednji nastavak naučno-fantastičnog hita „Lavirint” pod nazivom „Lijek smrti” zasnovanom na romanu Džejmsa Dašnera, biće prikazan u četvrtak 25. januara u 19:30 časova u bioskopu Cineplexx Delta City u okviru Teens night događaja.

Veče za tinejdžere u Cineplexxu!
Portal AnalitikaIzvor

U novoj avanturi, Tomas predvodi grupu odbjeglih ledinaša u njihovu posljednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Posljednji grad lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije „WCKD“, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspije da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint.

lavirint-1

Većina glumaca iz prošlog dijela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O'Brajana, zvijezdu serije „Mladi vukodlak“, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma. Pored njega, gledaćemo i Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Đankarla Esposita i druge.

Sve posjetioce Teens Nighta očekuju gratis fotke sa pozadinom iz filma ali i pokloni uz svaku kupljenu ulaznicu!lavirint-2

Karte za Teens night i film „Lavirint: Lijek smrti” dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.cineplexx.me, dok je trejler filma dostupan na linku https://youtu.be/gjwSlq017ZE .

Portal Analitika