Crna hronika

Cetinje: Podnijeta krivična prijava, dvije osobe sprovedene u ZIKS

Cetinjska policija je uhapsila Đ.N. (42) iz Cetinja, za kojim je od bila raspisana nacionalna potraga, zbog izvršenog krivičnog djela falsfikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje. Policija je uhapsila i  V.Z. (52) iz Cetinja, za kojim je  bila raspisana nacionalna potraga, zbog izvršenog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

Cetinje: Podnijeta krivična prijava, dvije osobe sprovedene u ZIKS
Portal AnalitikaIzvor

"On je sproveden u ZIKS u Spužu  na izdržavanje zatvorske kazne. Takođe, 18.01.2018 godine, u Bulevaru crnogorskih junaka u Cetinju, službenici OB Cetinje lišili su slobode V.Z. (52) iz Cetinja, za kojim je od strane Osnovnog suda u Cetinju bila raspisana nacionalna potraga, zbog izvršenog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On će biti sproveden na izdržavanje zatvorske kazne u ZIKS u Spužu", ističe se u saopštenju Uprave policije. 

Službenici OB Cetinje su, osim navedenog, 18.01.2018. godine državnom tužiocu u ODT u Cetinju dostavili posebni izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv L.R. (58) iz Cetinja, zbog osnovane sumnje da izvršila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Kod nje je pretresom pronađeno: 19 komada metaka cal 7,62 mm (puščani), jedan metak cal 7,62 mm (pištoljski) i dva komada metaka cal 6,35 mm (pištoljski). 

Municija je uz naredbu Osnovnog suda u Cetinju proslijeđena Forenzičkom centru radi vještačenja.

 

Portal Analitika