Crna hronika

Uhapšene dvije osobe

Dvije osobe uhapšene su jutros u akciji cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti. Kako je Radiju Cetinje upravo saopšteno, riječ je o krivičnim djelima nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica.
Uhapšene dvije osobe
Cetinjski listIzvor

Zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i minsko – eksplozivnih materija uhapšen je Cetinjanin V.Z.(1966), za kojim je bila raspisana nacionalna potjernica.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje lišili su slobode lice V.Z.(1966), za kojim je od strane Osnovnog suda Cetinje bila raspisana nacionalna potjernica. Isti će biti sproveden na izvršavanje zatvorske kazne u ZIKS Spuž – saopšteno je iz OB Cetinje.

Cetinjanin Đ.N. (1976) uhapšen je zbog krivičnog djela falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica za bezgotovinsko plaćanje.

Za ovim licem od strane Osnovnog suda Kotor bila je raspisana nacionalna potjernica i isti je sproveden u ZIKS Spuž na izdržavanje zatvorske kazne – saopšteno je Radiju Cetinje.

Službenici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti jutros su dopunili krivičnu prijavu protiv Cetinjaninke L.R. (1960) zbog, kako je saopšteno, postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i minsko – eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa kod ovog lica, kako je saopšteno, pronađena je municija različitog kalibra i uz naredbu Osnovnog suda Cetinje proslijeđena u Forenzički centar Danilovgrad radi balističkog vještačenja.

Portal Analitika