Abiznis

Tableti za starije za jedan euro

Telekom je pripremio posebnu ponudu za penzionere koja uključuje povoljnosti za korišćenje interneta, besplatne razgovore sa fiksnog telefona, kao i tablet „Alcatel A3 10 wifi“ po cijeni od jedan euro. 
Tableti za starije za jedan euro
Portal AnalitikaIzvor

Ponuda važi za nove korisnike Extra Duo paketa koji za pretplatu 19.13 eura mjesečno dobijaju neograničen internet kod kuće, kao i besplatne razgovore sa fiksnog telefona - 2000 minuta ka Telekom fiksnoj i mobilnoj mreži i 100 minuta ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori. 

Osim toga, novi internet korisnici dobijaju 50% popusta na internet servis za prvih šest mjeseci, pa ukupna pretplata za Extra Duo paket u tom periodu iznosi 12.65 eura.

Tablet „Alcatel A3 10 wifi“ koji se uz paket dobija po cijeni od jedan euro, posebno je prilagođen starijim osobama. Interfejs je opremljen posebno odabranim aplikacijama, čije su ikonice uvećane radi lakše vidljivosti i snalaženja. Na ovom tabletu korisnici će lako i jednostavno pretraživati internet, čitati najnovije vijesti iz Crne Gore i regiona, komunicirati sa najbližima koristeći aplikacije kao što su Viber, Whatsapp i Facebook, razmjenjivati fotografije itd. Osim toga, tu su i aplikacije sa vremenskom prognozom i TV programom, kao i prečice do sajtova iz oblasti zdravstvene zaštite, zabave, kulinarstva i sporta.

Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca. Ponuda tableta po cijeni od jedan euro traje do isteka zaliha. Više informacija o ponudi zainteresovani mogu dobiti pozivom Kontakt centru na 1500.

 

Portal Analitika