Politika

Kažnjen sam jer neću da prećutim Medojevićeve intrige

Predsjedništvo Pokreta za promjene isključilo je juče iz partije predsjednika Opštinskog odbora Bijelog Polja Radomira Jokića zbog toga što je u nedjelju izjavio da se "ograđuje od izjava Nebojše Medojevića“.
Kažnjen sam jer neću da prećutim Medojevićeve intrige
PobjedaIzvor

Jokić je potvrdio Pobjedi da je isključen i dodao kako je očekivao takvu reakciju.

- Kroz saopštenje koje sam poslao medijima očekivao sam da ću biti isključen iz partije. Ja nijesam htio da budem dio partije i da prećutim da se moja partija bavi intrigama, blaćenjem i svim stvarima kojima se bavio Nebojša Medojević – kaže Jokić.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević, na konferenciji za medije održanoj 12. januara nakon davanja izjave pred Specijalnim policijskim timom, izjavio je da je navodno bliska povezanost specijalnog tužioca Milivoja Katnića sa bezbjednosno interesantnim osobama razlog zbog kog sa specijalnim tužilaštvom ne treba dijeliti povjerljive informacije.

Medojević je kazao da je bio pozvan da se izjasni o konstataciji koju je javno izrekao prije godinu dana, da su ,,u organizaciji ANB-a, visoki operativci ANB-a Zoran Lazović i Duško Golubović organizovali šverc kokaina za Italiju“.

Jokić je u nedjelju saopštio da takve izjave i konstatacije nijesu svojstvene konceptu političke borbe zbog koje je pristupio PZP-u, te da se ograđuje od intriga o dvojici uglednih bjelopoljskih građana.

- Te intrige vi možete da iznosite u svoje ime, ali ne i u ime partije, jer ima dosta Bjelopoljaca koji su negodovali – poručio je Jokić Nebojši Medojeviću.

Portal Analitika