Rukomet

Vujović: Htio sam da napravim sprdnju, neki šou

Utakmica između Slovenije i Njemačke (25:25) ostaće upamćena po nevjerovatnoj završnici i drami koju su režirale sudije, sa srećnim krajem za Nijemce, a selekcija Veselina Vujovića je ostala šokirana načinom na koji im je oduzeta već viđena pobjeda.
Vujović: Htio sam da napravim sprdnju, neki šou
index.hrIzvor

Vujović je u tim trenucima stao i na gol da brani sedmerac, a kako se i očekivalo, poslije meča je žestoko opleo po ''djeliocima pravde''.

Objasnio je taj svoj postupak i nije birao riječi, dosta mu je svega...

''Htio sam da napravim sprdnju, neki šou. Oni su već ionako napravili cirkus od rukometa, pa zašto se ja ne bih priključio? Napravili su sport smiješnim jer ga vode debili. No, moji igrači i ljudi na klupi su disciplinovani, a ja sam takav kakav jesam, pa su me zamolili da ispoštujem sudijsku odluku", izjavio je Vujović, a onda u svom stilu dodao:

''Mi smo napredna zemlja, pa nek smo mi dobili po du*etu od nove tehnologije'', rekao je Vujović.

On je istakao da se pravilo zbog kojeg je dosuđen sedmerac prvi put primijenilo u istoriji rukometa, i to baš protiv Slovenije.

''Pitao sam ih zašto nijesu njemačkog igrača isključili napad prije kad smo mi izvodili brzi centar. Oni meni: 'Pa postigli ste gol.' Ja ih pitam zašto niste zaustavili vrijeme i isključili ih, a oni meni da 'nećemo sad o tome", zaključio je Vujović.

Portal Analitika