Crna hronika

Policija: Na Čabarkapu nije pucano, već je povrijeđen prilikom pada

Povrede Sutomoranina Čedomira Čabrkape  su nastale prilikom pada, ne od vatrenog oružja, saopšteno je iz Uprave policije. 
Policija: Na Čabarkapu nije pucano, već je povrijeđen prilikom pada
Portal AnalitikaIzvor

„Građanin Č.Č. nije Centru bezbjednosti Bar prijavio da je nepoznato lice u njegovom pravcu ispalilo hice iz vatrenog oružja. Do tog saznanja je došao policijski službenik CB Bar. Č.Č. u ovom događaju nije povrijeđen. Konstatovano je da Č.Č. ima povrede glave, ali koje nisu povrede nastale od vatrenog oružja već povrede koje je zadobio prilikom pada“, saopštavaju iz Uprave policije.

„Izlaskom na lice mjesta i izvršenim uviđajem službenici CB Bar su u saznanju da se predmetni događaj odigrao oko 40 minuta prije vremena prijave, odnosno saznanja policijskog službenika o događaju.  Službenici CB Bar preduzimaju mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja kao i razloga njegovog neprijavljivanja od strane Č.Č. Tokom obrade ovog događaja utvrđeno je da Č.Č. ima povrede ali da te povrede nisu nanesene vatrenim oružjem već da ih je  zadobio prilikom pada udarivši glavom o drveni predmet nakon što je nepoznati  izvršilac navodno pucao u njegovom pravcu“, piše u saopštenju .

Čabarkapa tvrdi da je na njega za sada nepoznata osoba ispalila sedam metaka.

O predmetnom događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovlastio službenike CB Bar da izvrše uviđaj na licu mjesta, te kazao da će se nakon uvida u spise predmeta izjasniti o kvalifikaciji događaja.  

foto: barskiportal

Portal Analitika