Svijet

Vučić otkio ko će biti nosilac liste SNS

Predsjednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je da će nosilac liste koja nosi njegovo ime na beogradskim izborima biti Zoran Radojičić. Rekao je da će izbori biti održani 4. ili 11. marta.
Vučić otkio ko će biti nosilac liste SNS
Portal AnalitikaIzvor

Riječ je o direktoru Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici. A upitan da li će on biti gradonačelnik, Vučić je odgovorio da je svakako kandidat, ali da oni (SNS) ne obmanjuju javnost, i da ovo nisu izbori za gradonačelnika nego za tim.

Ranije je saopšteno da će na drugom mjestu na listi biti direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung, a Vučić je to ponovio.

Na listi će se, prema riječima Vučića naći i profesor Sima Avramov, glumac Branko Kockica, i veliki broj sportista “ljutih neprijatelja Grobara i Delija”.

Na pitanje da li će biti mjesta za  Vesića ili Siniše Malog, Vučić je izjavio da on vjeruje da su oni veoma uspješni ljudi, ali da će na listi od prvih 20 biti 3 do 4 člana Srpske napredne stranke.

“Radiće nešto mnogo ozbiljnije”, odgovorio je Vučić upitan da li će aktuelni gradonačelnik imati funkciju u novom sazivu gradske skupštine.

 

Portal Analitika