Politika

Bečić odbio inicijativu Lekića za što hitniji sastanak

  Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić odbio je ideju lidera Demosa Miodraga Lekića za što hitniji sastanak tzv. građanske opozicije na nivou lidera na kojem bi se razgovaralo o daljoj strategiji djelovanja. 
Bečić odbio inicijativu Lekića za što hitniji sastanak
PobjedaIzvor

Lekić je, prema saznanjima Pobjede, taj sastanak inicirao sredinom prošle sedmice, ali nije naišao na pozitivan odgovor od ostalih lidera, pogotovo predsjednika Demokrata Alekse Bečića.

Izvor Pobjede iz tzv. građanske opozicije je kazao da je zbog Bečićevog javnog stava da ,,nije žurba“ taj sastanak koji je lider Demosa planirao za danas - otkazan.

Bečić je u intervjuu za TV Vijesti, koji je objavljen u subotu, kazao da je spreman za novo okupljanje tek nakon lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju.

 - Imajući u vidu da u ovom trenutku nemamo ni datum nastupajućih političkih procesa, ne znamo da li će biti objedinjeni predsjednički i lokalni izbori, da jedan broj subjekata iz ovog sastava nastupa sa subjektima koji nijesu dio ovog sastava na predstojećim lokalnim izborima u Beranama i Ulcinju, da naši politički protivnici ćute i čekaju, mislim da nije žurba i da je krajnje racionalno da jedan takav sastanak organizujemo odmah nakon lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju, što se mene tiče, može već 5. februara - kazao je Bečić u intervjuu za TV Vijesti.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika