Fudbal

Dva uslova za prodaju Sančeza

Venger je prelomio, prodaće Aleksisa Sančeza, ako Mančester Siti, ili eventualno Junajted budu platili oko 40 miliona eura i ako nađe zamjenu.
Dva uslova za prodaju Sančeza
Sportski portaliIzvor

Ovaj drugi uslov je gotovo ispunjen, Arsenal je blizu dogovora sa Brazilcem Malkomom koji igra za Bordo. Ovaj fudbaler imao ponudu i Totenhema, ali želi na "Emirejts" što je sinoć i potvrdio. Nije gotovo, jer Žirondinci traže 40 miliona eura, što svakako niko neće platiti, pa tek predstoje pregovori.

Što se samog Aleksisa tiče, i Arsenal je postavio cijenu, umiješao se Junajted koji uz novac nudi i Mhitarijana, ali "Guneri" baš nijesu zainteresovani za Jermena, oni bi Marsijala koga se Murinjo neće lišiti. Kako piše pouzdani insajder David Orštajn, Siti bi mogao da plati oko 35 miliona sa bonusima i tako završi sagu.

U suprotnom, sačekaće jun i dovesti Čileanca bez obeštećenja. Svakako da je to gora varijanta za Vengera, no mnogi misle da on ni ne razmišlja dalje od ljeta i da će se povući u junu, godinu dana prije isteka ugovora.

U svakom slučaju, pregovori će još potrajati, a što se Sančeza tiče, on bi radije u Mančester Siti. Njegov agent Felicevič je stigao u Englesku, počinju pregovori, i sam Venger bi radije prodao Sančeza Sitiju nego Murinju, razlog je to što bi sa Portugalcem mogao da se bori za top 4 ove sezone, dok su "Građani" nedodirljivi na vrhu.

Novac? Navodno je samom Sančezu Junajted spreman da ponudi više nego Siti, samo da bi ga ukrao gradskom rivalu, ali vidjećemo na kraju kakvu će odluku donijeti Arsenal, ali i sam fudbaler.

Portal Analitika