CEDIS

I sjutra višesatna isključenja struje

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
I sjutra višesatna isključenja struje
Portal AnalitikaIzvor

Na Cetinju će, od devet do 15 sati, bez struje biti Lipovik, Čukovići, Dujeva, Zaječina, Mihaljevići, Poseljani i Zaštek, a od devet do 13 sati dio Bajica - Brajanov Kraj.

U Plavu će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Gornja Ržanica (područje prema Otaševićima) i Brezojevica (područje prema selu Dašiće).

U Beranama će, od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio Luga i Goražde.

U Andrijevici će, u istom terminu, bez struje ostati Gračanica i dalekovod 10kV Andrijevica, a od deset sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Andrijevica 3.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Đuranovića Luke i kratko dalekovod Kalače.

U Ulcinju će, od devet do 13 sati, bez struje biti Pinješ i naselje kod repetirora, a od osam do deset sati Vladimirske Krute i Štodre.

U Herceg Novom će, od devet do 11 sati, bez struje ostati dio Igala, odnosno korisnici na području ispod Instituta Igalo, okolina Dječje bolnice i hotel Palmon Bay.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez struje biti Rasovo, Gimnazija, Lijeska i Zminac, a od deset do 12 sati Potkrajci, Sitivan, Njegnjevo, Gubavac, Bistica, Dobrakovo, Kanje, Kukulje i Sela.

U Kolašinu će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Lugovi i Raško.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika