Politika

Licemjerne su izjave Miloševića

Koalicija „Zdravo Berane“poručuje u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika koordinatoru beranskog DPS-a - "da o budućnosti našeg grada neće odlučivati ni on, ni bilo koji drugi funkcioner iz Podgorice, Bijelog Polja ili nekog drugog grada. Kao i prije 4 godine, o svojoj sudbini odlučiće gradjani Berana 4. februara".
Licemjerne su izjave Miloševića
Portal AnalitikaIzvor

- Licemjerne su izjave koje daje gospodin Milošević. Vrlo dobro znamo kako je on ,,brinuo” o svom Bijelom Polju, kome je za svoje vladavine ostavio milionske dugove. Njegova politika je dovela do toga da, zbog nezaposlenosti i ugrožene životne egzistencije taj grad napušta iz dana u dan sve više stanovnika, a radnici u lokalnoj upravi mjesecima sanjaju lične dohotke. Zato građani odlično znaju da kada Tarzan Milošević kaže ,,pobijediće DPS” to u stvari znači ,,DPS hoće opet da otima novac građana”.

Ovih dana krenuli su i sa prljavom kampanjom protiv naše koalicije. Ona je izraz očaja i nemoći, jer očito vrlo dobro znaju kakav ih politički krah očekuje u Beranama.

Neka budu bezbrižni. „Zdravo Berane“ nastavlja dostojanstveno, domaćinski i odgovorno da vodi grad i u narednom mandatu i interesi naših sugrađana će nam uvijek biti na prvom mjestu - kaže se na kraju saopštenja.

Portal Analitika