Društvo

I sjutra višesatna isključenja struje

  Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

I sjutra višesatna isključenja struje
MinaIzvor

Na Cetinju će, od deset do 15 sati bez struje ostati Lipovik, Čukovići, Dujeva, Zaječina, Mihaljevići, Poseljani i Zaštek.

U Andrijevici, od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Bojoviće i Đuliće.

U Rožajama će, od devet sati i 30 minuta, do 12 sati i 30 minuta, bez struje biti Seošnica.

U Petnjici, od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Radmanci, dok će od devet sati i 30 minuta, do 12 sati i 30 minuta, bez struje biti Trpezi i Dobrodole.

U Gusinju, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Izvori, Izbegličko, Vusanje, Dosuđe, Kruševo i Martinovići. 

U Beranama, od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Ruišta, Bubanje, a na kratko bi isključen dalekovod 10kV „Zaostro“.

U Nikšiću će, od devet do deset sati, bez struje ostati ulica 29. novembra.

U Ulcinju će, od 12 sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Pinješ i naselje kod repetirora, dok će od osam do 12 sati, bez struje ostati Kodre i izlaz iza „Građa – komerc“.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje ostaće Ivanje, Vergaševići i Pape.

U Kolašinu će, od devet do 15 sati, bez struje biti Trebaljevo, Sjerogošte, Bakovići, Ocka, Trešnjica, Velje Duboko, Trešnjica i Rovca.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika