Turizam

Radović: Kotor poručio da neukusu treba reći ne

Kotor, kao grad koji je prvi u Crnoj Gori priredio doček na otvorenom, vratio je status dobrog organizatora, a TO Kotor savladala izazov i dobila obavezu da i na ovaj način radi ubuduće, izjavila je direktorica TO Ana Nives Radović.
Radović: Kotor poručio da neukusu treba reći ne
Portal AnalitikaIzvor

Ona je za portal Analitika podsjetila da je Kotor u 2018. godinu ušao uz zvuke rok muzike, kroz deset nastupa nekih od najvećih regionalnih brndovs u ovom žanru, u dvodnevnom programu na glavnom gradskom trgu.

“Novogodišnja noć protekla je besprekorno, niko od službi koje su bile pripravne nije imao neželjenog posla, sve je bilo u znaku širenja poruka o ljubavi i poštovanju. Drugu noć, ipak samo donekle, pokvarila je kiša, međutim, uz nju se tek vidjelo koliko je publika vjerna ovoj muzici”, kazala je ona.

Kako je dodala, poruka organizatorima je da “Neukusu treba reći NE“.”Dvodnevni rok nastupi, ali i prateći program u sklopu manifestacije „Od Božića do Božića“ učinili su da grad bude prepun u hladnim zimskim noćima. Radno vrijeme ugostiteljskih objekata za ovaj period produženo je do ranih jutarnjih sati. Koncerti su održani po planiranoj satnici, sve je proteklo u najboljem redu”, rekla je ona.

Portal Analitika