Društvo

Nestala Viljana Antonić, raspisana potraga

Već 12 dana nema ni traga niti glasa od stanovnice Herceg Novog, Viljane Antonić, čiji je nadimak Vila. To, uz molbu da pomognemo objavljujući njen nestanak, tvrdi njena komšinica, Biserka Petrović.
Nestala Viljana Antonić, raspisana potraga
Radio JadranIzvor

– Obaviještena je i policija i granični prelazi, ali do danas niko ništa ne zna. Hvala na svakoj pomoći koju možete pružiti u vezi ovog slučaja – poruka je Biserke Petrović.

U Centru bezbjednosti Herceg Novi, potvrdili su nam da su komšije prijavile nestanak 65-ogodišnje Vilajne Antonić 3. januara. Raspisana je objava za njom.

Kako saznajemo, komšije su posljednji put vidjeli Viljanu 25.decembra prošle godine, na Dubravi. Imala je ranac na leđima crno-bijele boje. Nakon smrti muža, živjela je u stanu u Ulici Orjenskog bataljona 26. Nema nikoga od rodbine u Herceg Novom, bila je nepovjerljiva, ćutljiva i nije bila komunikativna. Znala je i ranije da pođe na par dana, a da se nikome ne javi.
Niko nije imao ključeve njenog stana. Jedan brat joj živi u Bosni, drugi u Njemačkoj, a treći u Americi i izgleda da ni sa njima nije imala redovne kontakte.

Nijesu pronađeni u stanu dokumenti Antonićke i ništa ne ukazuje da joj se nešto desilo. Policija provjerava sve što može da bi joj ušla u trag i sumnja da je možda za praznike negdje otputovala.
Viljana Antonić-Vila, od oca Manojla, rođena je 18.04.1953.godine u Visokom, u BIH, nastanjena u Herceg Novom, u Orjenskom bataljonu 26. Ukoliko bilo što znate o njoj, javite hercegnovskoj policiji.

 
Portal Analitika